måndag 6 januari 2014

Julfirande nummer två

Trettonhelgen har spenderats hemma i Tranemo. Vi tog flyget ner på torsdagen och Hugo passade på att kräkas när vi kom till Landvetter (precis som förra gången). Vad är det med den flygplatsen? 

Julbord och mys.
 Vi har myst i massor, umgåtts, ätit julmat (det blev ju inte så mycket till jul när magproblemen härjade) och frossat i julgodis. Mormor hade så klart gjort lite extra ris a la malta bara till mig:)! Grabbarna fick ännu mera julklappar och det måste vara toppen att ha en jul som är utspridd över nästan en månad. Bara en massa överraskningar hela tiden. På slutet kom Rasmus på att han också ville ge bort julklappar så då började han rita teckningar som skulle slås in till paket och sedan ges bort.

Rasmus fick en tigerpyjamas och såklart var Drogba tvungen att få en likadan:)!

Hugo fick äntligen en egen resväska. Gissa om han var nöjd!

Jag har hunnit med att träna en massa och sprungit med syrran två gånger. Dessutom ett styrkepass och ett simpass. Det kan behövas när man har frossat i julgodis och mammas hembakade kakor. Mums! Men nu måste det slimmas och januari får allt se till att bli en månad utan sötsaker (hur ska det gå?...). 

Precis som det ska va!

Det har snackats en del om Tranemoloppet. Denna gång blev det en kortvariant runt kvarteret och gissa vem som vann:)...

Dags för start.

Dessutom har vi hunnit med att hyra simhallen för bad, bastu och bubbelpool. Det är alltid lika skönt att få ha hela hallen för oss själva och grabbarna älskade det. En tur till stugan blev det för korvgrillning (synd bara att isen på sjön uteblev...). Där smiddes det planer för både bastu och tunna och det hoppas vi verkligen framåt sommaren:). 

Hugo testar mammas gamla trollbyxor.

Nu är vi hemma igen och imorgon börjar vardagen. Dags att försöka komma i säng i tid och vi ska orka upp imorgon... Godnatt!

Fokuserade korvgrillare.

Kallt var det att grilla korv men ändå mysigt.

1 kommentar: