lördag 25 januari 2014

And here we go again...

Känns som om det alltid bara är måndag och fredag. Veckorna susar förbi... Men...

...Vilken fantastiskt bra start på helgen vi fick! Moster Carro bestämde sig för att komma ner på besök från Gävle på eftermiddagen. Då passade jag och maken på att få lite barnfritt, löningsfredag och allt... Räknade ut att det är första gången på över två och ett halvt år som vi båda fick ut full lön (känner ju oss nästan som miljonärer, hahaha - så det måste så klart firas).

Bra mat på Mississippi Inn;

Vi drog till Söder (verkligen inte ofta vi hittar till den sidan av stan). En kollega hade tipsat om Mississippi Inn och det var en höjdare. Lite klabbigt dock eftersom vi valde krabbor, räkor och hummer. Inte det bästa valet när man ska ha lite mysig tid tillsammans eftersom vi mest satt böjda över tallrikarna och försökte få i oss maten...

Kvällen godaste drink;

Efter middagen drog vi vidare till skapan för en drink högst upp (tror det var våning 24?...). Vilken magisk utsikt! Dock ganska mycket folk så efter ett tag flyttade vi vidare och mötte upp med också barnfria Sundqvistarna för ännu en drink. Inte ofta man kan, vara så där spontana, sluta upp med vänner för en drink på stan...

Magisk utsikt (om än lite svår att se);

Grabbarna hade det så länge bra med moster och firade ännu en gång jul...?! Paketöppning stod på schemat och så Wildkids såklart (nya favvoprogrammet). Hugo fick bland annat mc Queen tofflor som använts flitigt idag (och inte direkt förbättrar hans löpsteg:)). Rasmus fick ett spel, vad det nu heter..., som var väldigt populärt.

Nyaste tofflorna;

Idag fortsatte vi i den bra andan (trots en del känningar från gårdagskvällen) med lördagsfrukost, en sväng till pulkabacken och sedan kalas hos en kompis för Rasmus och lite shopping för oss. 

Avancerat spel;

Kvällens middag bestod av ostfondue (sååå gott). Grabbarna gillade också att doppa och småäta så det blir det definitivt igen snart. Nu ska vi fortsätta med att spela spel och käka godis! Precis som det ska vara:) eller hur?!

Akta i backen...;

Annars får ni fyra hål i nacken...;

Fonduemiddag;



1 kommentar: