lördag 11 januari 2014

Äntligen kom vintern!

Igår kväll fick vi ett snabbesök av mormor och morfar som var på väg upp till Gävle. Dom stannade för att käka hembakt pizza med oss (fast degen hade vi köpt från en pizzeria och det blev så grymt bra) och sedan sov dom över.

Lite lek hann mormor och morfar med.

Idag vaknade vi av att det hade SNÖAT! Gud va härligt! Vi har verkligen längtat efter snön. Tror att det var närmare två år sedan vi hade snö på riktigt sist. Sååå skönt att det äntligen är något som lyser upp i det här mörkret som har varit konstant väldigt länge. Vi passade så klart på och begav oss ut i pulka backen på en gång:). Låt oss nu hoppas att den stannar LÄNGE!!!

Lyckliga killar som fick åka snowracer.

Det var många som hade tagit sig ut till backen och härligt var det!

På eftermiddagen fick båda grabbarna svira om för då var det dags för kalas. Rasmus fick åka iväg på kalas hos en kompis medans jag följde med Hugo till en utav hans förskolekompisar som också hade kalas. 

Festfin kille nr 1.
Festfin kille nr 2.

Förra gången Hugo var på kalas så var det väldigt avvaktande från alla håll men nu verkade alla ha fattat grejen med kalas och började på en gång att röja tillsammans. Det var kul att se att dom faktiskt lekte ihop.

Blivande pianist?

Hugo med två utav sina bästa vänner från förskolan, Vera och Harry + en bonus kompis.

Fina cakepops (bara för dig Bella - lite inspiration:))

Nu ikväll har jag och smågrabbarna haft myskväll (resulterade i att jag somnade framför Lotta på Bråkmakargatan...) medan maken är iväg och roar sig med hockey och öl. Blir nog ändå en tidig kväll för mig. Första riktiga jobbveckan på ett tag känns...

1 kommentar:

  1. Vilka stiliga festkillar - slips och fluga är ju aldrig fel!

    SvaraRadera