onsdag 20 mars 2013

Kajakpaddling

Idag hade vi bestämt att Rasmus skulle vara hemma från förskolan för att vi skulle få lite bonustid tillsammans. När vi spelar beachvolleyboll så är ett utav prisen att man får låna kajak eller paddelboard en timme och vi har samlat på oss några sådana... Tänkte att det är dags att utnyttja priserna så vi lånade en kajak för en lagom lång paddeltur. 

Full fart framåt.

Med två små barn så är en lagom paddeltur ungefär en kvart åt ena hållet och då hamnade vi på longbeach. Där stannade vi för att pausa och fika. Sedan var det bara att bege sig tillbaka för ungefär en kvarts paddling åt andra hållet. Grabbarna lyckades sitta still utan att trilla i och tyckte att det var kul. Själv har jag ont i armarna trots den hyfsat korta sträcken. Det är ganska jobbigt att paddla.

Godaste chokladkakorna hittills på Lanta.

Efter paddlingen så hängde vi på Slow down (där vi lånat kajaken). Rasmus fick lära sig några baggerslag på beachvolleyboll planen och sedan lekte grabbarna på i deras stora båt medan jag och maken kunde öva lite på att vinna mera priser i morgondagens tävling:).

Stark kille.

1 kommentar:

  1. Kul grej - paddla kajak kan ni ju göra även hemma :) Även om konsekvenserna av att trilla i vattnet är betydligt otrevligare... särskilt idag när vi har ymnigt snöfall!

    Förstår att ni passar på att ha riktig semester innan hemkomst. Låter klokt. Själv räknar jag ner timmarna innan jag får träffa världens finaste killar igen! Längtar såååå!

    SvaraRadera