fredag 29 mars 2013

Anlänt till Centara

Hugo och Morfar testar forsen.

Idag blev det en tidig morgon. Klockan sju kom vår minibuss för att hämta upp oss utanför vårt hus. Hade beställt en lite lyxigare variant av van med fåtöljsäten där vi kunde sitta mitt emot varandra och barnen hade bilbarnstolar. Först blev det ett tidigt stopp för frukost på Tyska bageriet och sedan fortsatte vi mot Phuket. Resan gick bra (ca 3.5 timme mellan Lanta och Phuket) och vi har installerat oss på Centara West Sand för tre dagar av vattenlandslek och lyx.

Utsikt över delar av "vårt" vardagsrum och kök.

Här bor vi i en top-roof-penthouse-svit med utsikt över havet och flygplatsen. På första våningen har vi två sovrum med varsitt tillhörande badrum, kök och vardagsrum och terrass. Går man en våning upp så hittar vi ännu ett sovrum med badrum samt takpoolen med terrass. I det vi har betalat så ingår även tillgång till "the Club" vilket innebär att vi kan gå ner till Loungen för gratis dricka och frukt hela dagen, lunch, afternoontea samt drinkar och tapas på kvällen. Lyx:)!

Go go go...

Idag har vi hunnit med de flesta (läs alla:)) vattenrutschkanorna på vattenlandet samt njutit av att bara bo som vi gör. Två dagar till i total lyx och sedan lyfter planet mot Sverige.
 
Maken njuter av utsikten och ölen vid vår privata pool.

Spanar in jumbojets och testar poolen.

Att ha tillgång till loungen har sina fördelar...

Afternoon tea.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar