lördag 9 februari 2013

Rasmus 4 år!

Idag har vår allra bästa Rasmus fyllt 4 år. Det är tredje gången som han firar sin födelsedag här på Lanta... Dagen började med frukost på sängen och paketöppning. Tyvärr har febern hållit i sig så det var inte mycket utav frukosttallriken som åts upp.

Tårta och paket på sängen.

Efter att paketen var öppnade så bjöd grabbarna på lite skönsång i Rasmus nya outfits. Chelseasetet hade födelsedagsbarnet på sig medan lillebror fick låna nya linnet och skorna. När man frågar Rasmus vad han önskar sig så säger han nästan alltid matchställ, ett linne och shorts. 

Underhållning.

 På eftermiddagen var det dags för tårtkalas och tänk vad många som hade möjligheten att komma. Både mormor, morfar, farmor, farfar, faster och Gabriel dök upp. Känns lite jobbigt att faktiskt allt fika var köpt och inte något egenbakat men det är ju svårt när man inte har ugn... På förmiddagen hade Rasmus fått följa med mormor och morfar för att välja en present. Av allt han såg, leksaker och annat, så ville han absolut ha ett Barcelona matchställ till pappas stora förtret...:). Så kan det gå...

Dags för tårta. 

Maja och Gabriel hade precis anlänt med flyget just på den stora dagen och det var kul att få leka med dom igen.

Länge sedan sist.

På kvällen fick Rasmus välja restaurang och då blev det fisk på Thaicat. Eftersom febern steg igen så blev det inget mer efter det utan hemgång och läggdags. Tror ändå att vi hade en väldigt nöjd 4-åring som somnade sött i mamma och pappas säng dagen till ära.

Grattis finaste du!!!

5 kommentarer:

  1. Vad är det för dag idag?
    Är det en vanlig dag?
    Nej det är ingen vanlig dag,
    För det är Rasmus födelsedag!!!!
    Hurra, hurra, hurra!!!

    Massor av tankar, pussar och kramar från de stoltaste faddrarna. Vår lilla kille börjar bli stor. Önskar vi kunde vara där och fira med er men ni får krama så mycket från oss njuta i värmen.

    Kram från Alma, Johan och lina

    SvaraRadera
  2. Ok, ser nu att vi kan har missat Rasmus i er tidzon men vill bara påpeka att vi är helt rätt ute i den här tidzonen och firandet fortsätter med glass och chokladsås i Rasmus ära :)

    SvaraRadera
  3. Grattis Rasmus!! Nu är vi lika gamla!! Rasmus i Sthlm

    SvaraRadera
  4. Jeppe, försök sola lite nu!! ser blek ut!! // Jörgen

    SvaraRadera
  5. Tack säger Rasmus! Visst är han en riktig blekis, hahhaha... han ser verkligen sjukt brun ut i det där ljuset och kontra Rasmus.

    SvaraRadera