måndag 4 februari 2013

Lanta i våra hjärtan


Idag gästspelade vi på vårt favoritställe, Gooddays! Att vi får låna deras pool utan att betala brukar inte vara något problem eftersom dom älskar våra grabbar. Hälsade på våra tysk/engelska vänner som bor där nu och som precis som oss älskar det. Nu och framåt så kommer vi att ha någon som vi känner här nästan ända tills vi åker hem. Skönt, då kan vi hänga på bästa stället med bästa vyn många gånger till:). Dessutom rekommenderar jag verkligen deras massage som är riktigt bra! 

Nu ska man anmäla om man vill ha plats på förskolan här nästa säsong och åhhh vad vi skulle vilja... i alla fall för en månad eller två. Inser att det inte kommer att gå och gråter stora krokodiltårar. Måste hem och spara pengar igen...

Tänk att vi träffar massor av människor som är här nere under en längre tid, oftast två till tre månader. Alla säger samma sak: Vi måste tillbaka!!! Har man en gång varit här så fastnar man liksom... Lanta fastnar i människors hjärta. Nej, dom finaste stränderna finns inte här och kanske inte heller dom billigaste restaurangerna men det är något annat. "DET", som biter sig fast och som man blir förälskad i. Enkelheten, gemenskapen och kravlösheten i en kombination som är svår att motstå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar