måndag 11 februari 2013

Gosis på besök

Vårt bidrag till Gosisbok. Observera att Rasmus har ritat Gosis till vänster och sig själv till höger som riktiga gubbar. Oj, vad jag blev imponerad!!!

En hel vecka har vi haft den lilla apan Gosis på besök. Han kommer från förskolan och besöker alla barn under en vecka. Sedan får man skriva i Gosis bok om hur man har haft det och vad man har gjort. Alla barnen ser verkligen fram emot att få ta hem den lilla apan och Rasmus har längtat sig fördärvad hela hösten. När det nu var hans tur så sken han som en sol och Gosis har fått följa med på det mesta. Imorgon ska han lämnas åter och följa med på nya äventyr. Jag tror att båda bröderna kommer att sakna honom väldigt mycket.

2 kommentarer:

  1. Vad spännande att ni har fastnat för Thailand. Vad jobbar ni med? Hur länge ska ni vara där? Vad är era långtids-planer?

    Jag ska själv dit men bara för att resa i sex månader.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi jobbar inte alls för närvarande utan är föräldralediga samt plugga lite på distans. Börjar närma sig hemfärd för oss då vi varit här i ett halvår... Du kommer att få en skön resa:)! Vi skulle gärna stannat längre.

      Radera