tisdag 7 augusti 2012

Sommaren som försvann?

Idag jobbar alla. Mormors andra dag, morfars första dag, syrran på jobbet och maken uppe i Stockholm. Rasmus fick till sin stora glädje följa med mormor till hennes förskola. Kvar blev jag och Hugo i ett regnigt, blåsigt och ...soligt Tranemo. Vi passade på att ta en promenad upp till gammelfarmor och gammelfarfar mellan skurarna. Där hade vi turen att bli bjudna både på kaffe och lunch.

Hugo fixar lite fika.

Ibland är det skönt att få ALL uppmärksamhet tycker lillgrabben.

Så här ser himlen ut lite här och där idag.

Kanske inte syns så bra men regnet smattrar på altanen och fullkomligt öser ner. En fin bild på lekstugan i alla fall:) som är smågrabbarnas favorit hak.

Idag har jag konstaterat och summerat sommaren. Den har inte varit katastrofalt kall utan i princip shortsväder hela tiden. Däremot har det varit väldigt blåsigt och inte speciellt ofta riktigt varmt. Vet faktiskt inte om jag sett termometern på över 22 grader en endaste gång. Inte något ligga-och-sola-på-stranden-väder med andra ord. Tur för oss att vi har många månader framför oss när vi kan njuta av strandläget ändå... (även fast den svenska sommaren är speciell när den är som bäst).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar