söndag 19 augusti 2012

Nu är det nära...

Sista hela dagen i Sverige har vi avklarat idag. Gick upp tidigt 06.15 tyckte grabbarna att det var dags. Trodde Rasmus skulle äta hur mycket som helst till frukost på hotellet men han lyckades bara klämma tre små korvar (resfeber måntro:)). Efter frukost begav vi oss till Oscar med familj där grabbarna lämpades av för lek. Jag och maken begav oss till vårt hus för att låna tvättstugan, packa om och hämta resväskorna. När vi kom tillbaka till barnpassarna så blev vi även bjudna på lunch. Rasmus har två allra, allra bästa vänner varav Oscar är den ena och han kommer nu att vara väldigt saknad!

Bästa vänner!

När vi skulle åka från Järvastaden så var det stort polisuppbåd och stora avspärrningar vid Mulle Meck lekparken. Fick höra att det varit skottlossning och en man blivit skjuten. Så himla hemskt och precis vid alla barn. Dessutom var alla grabbarna ute i parken bara någon timme innan det hände... Får en klump i magen bara jag tänker på det...

Vi begav oss i alla fall vidare till faster Maja för mera bus, lite lekparkshäng och så blev vi bjudna på middag. Verkligen lyxigt att vara bostadslös när alla är så snälla och bjuder oss på mat och sällskap (kanske ska provas oftare:)).

Nu har grabbarna somnat i sängen vilket innebär att det inte går att göra så mycket. Tidig sänggång idag också med andra ord (om man nu lyckas sova nått eller nerverna spelar oss ett spratt).

Faster dricker kaffe med skummad mjölk, Rasmus dricker bara skummad mjölk:)

Häftig klätterställning på Kungsholmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar