onsdag 22 augusti 2012

Första dagen!

Då har vi äntligen landat! Efter en lång flygresa som båda grabbarna klarade bra (lite trötthetsgnäll men det får man ta) så har vi nu hunnit checka in på Centara West Sand i Phuket, sovit en hel natt (utan att vakna på grund av tidsomställning!) och provat på rutschkanorna på vattenlandet. När vi först kom hit så ville inte Rasmus åka till hotellet. Det visade sig att han trodde det var likadant som Scandic hemma i Sverige... men nu är han mer än nöjd:).

Rasmus och bästa vännen Adam hann leka lite innan vi begav oss till flygplatsen.

Första-kvällen-mys på balkongen!

En stor eloge till flygbolaget Qatar som trots att dom klantat till sig på första sträckan och gav bort vår bebissäng... har skött sig exemplariskt. Mellan Stockholm och Doha var planet inte direkt fullt så då hade vi sex säten till förfogande. På Dohas flygplats fanns ett lekland där barnen kunde springa av sig lite och mellan Doha och Bangkok hade vi tre sätten med enormt benutrymme medan Hugo fick sova i egen säng. Det har delats ut massor av barnleksaker och Rasmus har fått egen väska med mat och mängder av snacks.

På vårt lyxhotell finns ett stort lekhus som vi testade efter frukost.

Vi anlände till hotellet vid halv fem igår kväll och hann då med ett dopp i poolen. Sedan orkade vi bara hålla ögonen öppna till klockan nio. Trodde vi skulle vakna mitt i natten men vi sov allihop till halv åtta på morgonen så tidsomställningen verkar gå bra. Det är ju bara fem timmar mellan nu... 

Hugo är som en fisk i vattnet.

Efter frukost tog vi en sväng till lekhuset och sedan badlandet hela förmiddagen. Nu är det dags för take-away-lunch och sedan sovstund för att fortsätta med vattenlandet...

Har redan testat alla vattenrutschkanor...:)

Rapport är som följer: 
Rasmus och Hugo älskar Thailand! 
Mamma och Pappa älskar också Thailand:)
Varma hälsningar från oss alla till er alla!

2 kommentarer:

  1. Å så bra att allting flöt på, ni får "vila upp er" lite innan allvaret börjar på Koh Lanta ;) Kram till både fiskpojkar och badkrukor.

    SvaraRadera