torsdag 23 augusti 2012

Inga badkrukor här!

Ännu en dag på vattenlandet! Hugo är en riktig baby-badare och förmodligen den yngste rutschkaneåkaren med sina 15 månader. Han åker ALLA rutschkanor som storebror åker och går själv upp, pekar och säger "där" till den han vill åka. En utav de längre kanorna åker han helt själv och lyser i hela ansiktet. Att det började ösregna efter lunch spelade mindre roll tyckte vi. Vatten som vatten liksom... däremot var det många andra som inte delade vår uppfattning. Ännu bättre för tillslut var vi nästan själva!

Här bor vi.

Rutschkanefantaster!

Alla på en gång!

Hej vad det går!

Stora killen åker själv så klart!

Imorgon förmiddag blir det lite mer bad och sedan drar vi vidare till Karon beach här på Phuket. Egentligen är vi helt emot Patong, Karon och Kata men vi hoppas att lågsäsongen ska visa sig från sin bättre sida. Vill inte åka till Koh Lanta än eftersom vi kommer att tillbringa mycket tid där ändå. Vi kommer att bo åtta nätter på Phuket Orchid Resort som tydligen är ett Ving hotell under högsäsong. Fastnade för att hotellet har barnpool, verkar barnvänligt och hade ett hyfsat pris (350kr/natt).

Annars kan vi konstatera att lågsäsong innebär mycket kineser i Thailand vilket inte alltid är allt för smickrande. Man får vänja sig vid att bli trängd i kön, att dom tar kort på barnen som om dom vore någon slags turistattraktion och att dom är allmänt ouppfostrade (både vuxna och barn).

6 kommentarer:

  1. Skrivit ut bilden på killarna som står och skriker i vattnet och nu sitter den uppklistrad vid mitt skrivbord. va snäll mot vingvärdarna ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inga vingvärdar där nu... tur för dom:) och oss:) grattis till lägenheten!

      Radera
  2. Hej!

    Åh ser helt underbart ut! Vi bodde två veckor på Orchid i Januari, helt ok hotell :) Hur länge ska ni vara i Thailand?

    Kram Sara Bäckman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej,
      Här är det underbart:)! Vi är i Thailand ett halvår vilket känns fantastiskt skönt...

      Radera
  3. Känns så overkligt. Häromdagen på altanen i Tranemo och nu så långt borta. Gott att se att ni har det bra! Kram

    SvaraRadera
  4. Härligt! Vi åker till Tri Trang i November :)

    SvaraRadera