fredag 25 februari 2011

Äntligen lite besked!

Igår fick jag och Rasmus fin besök av Anna och Oliver som tappert vågade sig hit. Skönt att få lite annat att tänka på än bara hur man mår. Dessutom uppskattar Rasmus sin lekkamrat och tar gärna hand om Oliver. När jag hämtade på dagis och berättade att Oliver skulle komma så blev det full fart och sedan hade jag sagt att Oliver är ju lite mindre så han får väl låna din stol när vi fikar? Japp, det fick han och så fort vi kom innanför dörren så sprang Rasmus fram till stolen och pekade och ville att Oliver skulle sitta i den:)
....
Två busfrön;

...
...På kvällen badades det för fullt;

...
Och sedan provades pottan (vilket är väldigt kul enligt Rasmus men så klart mest på skoj = inget resultat). Han har i alla fall fattat vad man ska göra:);
... ..
Fortfarande hemma från jobbet och är så sjuk trött... Idag ringde dock doktorn igen och hade fått svar på det andra provet som jag tog i näsan. Det visade att jag hade något elakartat av något slag... kommer inte ihåg namnet så klart men det var tvunget att behandlas med antibiotika. Tydligen vanligt att barn har det men inte behöver behandlas så jag gissar att det kommer från Rasmus... Vuxna måste dock behandlas. Problemet är att gravida inte får äta antibiotika men doktorn hade tydligen pratat med någon specialist som sa att det ska funka om jag det har gått mer än tre månader av graviditeten så nu ska jag ner till Apoteket, igen... och hämta ut lite medicin.
...
Känns i alla fall skönt att veta att det inte var något inbillat och att jag faktiskt har en infektion (eller vad det nu är...). Nu är det bara den höga sänkan (kan ju i och för sig bero på det här) och käkproblemet kvar. Har bokat en tid hos tandläkaren (=dyrt) också men det dröjer ända tills nästa vecka... Det var min status:) och förresten tack för alla fina tankar och ord det värmer!
......
Här kommer lite Rasmus status också:) Kanske är roligare att läsa om. Lillkillen har blivit jätte duktig på att prata (tycker i alla fall mamma och pappa:)). Han sätter ihop två ord och i förrgår var det till och med tre ord i en mening som han satte ihop själv. Har ju länge sagt "upp och hoppa" men det är mer än fras som han lärt sig... Nu var det verkligen tre ord som han själv satte ihop. Kommer inte riktigt ihåg men något i stil med "kom pappa sitt". Det är så kul när han pratar och nu fattar vi knappt att han kunde göra sig förstådd tidigare men det funkade ju det med. I övrigt så är det härligt att se att han är sitt friska vanliga jag igen med full energi. Busig, gosig och glad!
...
Jag och Jesper har diskuterat och kommit fram till att om det stämmer som folk säger om graviditeter så kommer vi definitivt få en liten flicka nästa gång. Den här graviditeten är totalt olik den andra och mycket, mycket jobbigare...
...
Nu ska jag pallra mig iväg till apoteket och så hoppas jag att antibiotikan bjuder på en dunderkur och att allt känns mycket bättre redan i morgon för då är det ju tänkt att jag och Jesper ska fira!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar