måndag 28 december 2009

Första stegen!

Då var det avgjort (tyvärr loosade jag...). Rasmus har gått sina första stapplande steg! Grattis till vinnarna! Han gick redan när vi var hemma i Tranemo men då var det något påtvingat:) Igår däremot så stod han vid vardagsrumsbordet och släppte själv taget för att gå till pappa som satt vid köksbordet. Idag har det bara fortsatt och han blir djärvare och djärvare. Eller man kanske ska säga mer och mer vårdslös. På ÖF idag släppte han taget hela tiden och så springer han en bit för att sedan slänga sig, snubbla eller stupa ner i backen... Har inte varit helt lätt att få det att fastna på film eftersom det är svårt att filma samtidigt som man ska fånga upp honom:)

I övrigt så har det varit en sjukt jobbig dag idag då han har varit totalt mammig och inte släppt min hand för en sekund. Han har helt vägrat gå till Jesper och bara gallskrikit så fort man försvunnit ur sikte... Hoppas han vaknar på rätt sida imorgon! Nu har vi nog i alla fall lyckats vänja honom av vid att äta på nätterna vilket är skönt men det har istället resulterat i att han ligger i vår säng halva natten... vi får försöka få bort det också även om det är mysigt:)

Igår var det packning som gällde för hela slanten och det gick ganska bra. Har fått ner det mesta i lådor på vinden så nu gäller det bara att packa resväskorna inför Thailand också....

3 kommentarer:

  1. Vill bara poängtera att han gick till sin faster först... ;)

    SvaraRadera
  2. YEEY, vad duktig han ar! Herre gud vad jag missar, nu kommer jag hem!

    SvaraRadera
  3. Heja Rasmus vad duktig du är! Nu öppnar sig en ny värld för dig!

    SvaraRadera