söndag 8 mars 2009

Nu firar vi en månad

Då var det dags att ge sig in i blogg djungeln och vad passar väl bättre än att förmedla världen/familj/vänner om vad som händer vår lilla familj och tillskottet till denna.

Nu har det gått en månad sedan den stora dagen som förändrade vårt liv för alltid. Vi har insett att rutiner finns det inga alls längre och tid för sig själv/för varandra är näst intill obefintlig liksom sömnen. Men vad gör väl det när man tittar på den lille och hjärtat smälter som glass i solsken.

Skönt är det att slippa gravid magen och att springa på toaletten 20 gånger per natt. Detta har istället bytts ut till att bära runt Rasmus hela dagarna (vilket ger bra bicepsträning:) och amning/blöjbyte hela nätterna (uthållighets- och tålamodsträning:). Tålamodsträningen är särskilt bra för Rasmus pappa som behöver öva på detta...

En utav våra högsta drömmar just nu är att få sova i alla fall fem timmar i sträck då skulle man nästan vara utvilad. Tänk vad preferenserna förändras. Förr (för ungefär en månad sedan) behövde man ungefär nio timmar i sträck.

Har kommit på att det är väldigt skönt att duscha nu för tiden för det är ungefär den egen tid som man får...

Just nu övar pappa nackträning med Rasmus. Nytt PB (personbästa) med tretton vändningar.

2 kommentarer:

  1. Åh va kul med blogg! Hoppas på dagliga uppdateringar och många bilder!

    SvaraRadera
  2. Hej Rasmus, nu är moster Carro påväg!! Jag längtar efter dig :)

    SvaraRadera