onsdag 29 oktober 2014

Göteborg och mostermys

Tidig morgon klev vi upp imorse. Rasmus undrade om vi inte kunde sova vidare för han var så trött men det gick ju inte eftersom vi skulle ta tåget till Göteborg. I Göteborg mötte vi upp med moster Carro. Lämnade av grejerna i hennes lägenhet och begav oss sedan till Slottsskogen. I Slottsskogen fanns en riktigt bra parklek (har nog faktiskt inte sett en så stor tidigare) och när vindarna blev för kalla drog vi vidare till Naturhistoriska museet. 40 kr i inträde kändes överkomligt för att titta på några döda och uppstoppade djur.


Moster hade fixat picknickkorg med pannkakor till lunch och fikat intogs i hennes lilla enrummare. Måste dock säga att Göteborg är väldigt fint men jag gillar inte dom isiga, kalla vindarna som går ända in i märgen.


Nu sitter vi på tåget tillbaka mot Stockholm och med ännu en hamburgermiddag på tåg. Hugo har däckat och ligger och snarkar här bredvid medans Rasmus tittar på bästa resebarnvakten, paddan... 


Väl framme i Stockholm så blir det ompackning och sedan beger vi oss ut till arlanda för en natt på hotell innan vi lyfter imorgon. Nu är det dags!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar