lördag 26 juli 2014

Värmdö



Tidigt på morgonen idag så anlände grabbarna tillsammans med mormor och morfar med finlandsfärjan hem till Sverige igen. Dom verkar haft fem riktigt sköna och lata dagar med mycket bad, glass och fiske. Efter frukost åkte mormor och morfar vidare hemåt och vi begav oss ut till faster, kusin och Gabriel på Värmdö. Skönt att kunna hänga ute och bada mest hela tiden.



Grabbarna var först lite sega på att hoppa i och bada men när dom väl hade testat så ville dom inte gå upp. Dom låg där ute och guppade och treåringen körde sin sköna flytposition.

Skickar en riktigt känga till SL-trafiken som kör bussar utan något som helst vädringssystem ända ute till Värmdö (en resa på mellan 30-60 min). Bussen vi åkte med tillbaka hade inte AC och ingen fläkt. När det är närmare 30 grader ute så kan ni tänka er temperaturen inne i bussen. Det var riktigt varmt, svettigt och svårt att andas. Inte okej... När vi väl kom fram till Slussen så var vi helt färdiga och var tvungna att ta dricka/glass stopp för att överhuvudtaget ha någon energi kvar.

En skön dag på Värmdö hade vi i alla fall och när vi väl kom hem så avslutade vi kvällen med egen pizza på grillen. Så himla gott!!!



Det är skönt att ha grabbarna nära och hemma igen, höra deras klingande skratt och få kramas extra mycket. Nu ser vi fram emot tre och en halv vecka tillsammans!!! Underbara semester!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar