söndag 27 juli 2014

Regnpaus och bio

20140727-233507-84907396.jpg

Idag var dagen då det skulle packas och städas. Då blev vi ganska nöjda att himlen öppnade sig och regnet fullkomligt forsade ner. Det var blixtar och dunder och ett riktigt "thaioväder" som brukar följa av heta och soliga dagar. På bara några minuter svämmade vattnet över och i källaren läckte det tydligen in endel.

Vi passade på att fixa och greja. Hann även med ett biobesök. Draktränaren 2 var väl värd och se. Grabbarna fullkomligt älskade den. Första gången med 3D för oss. Var lite skumt i början men efter ett tag vande man sig. Idag fuskade vi lite och poppade egna popcorn innan besöket och tog med egen saft. Mycket billigare än att köpa där och dessutom nyttigare och inte lika stora mängder. Det gör vi nog om...

Nu har vi äntligen packat klart allt och är redo för semestertripp. Det blir en tidig morgon imorgon så dags att försöka sova. Och vet ni vad... Vi ska försöka oss på ett nytt besök på Astrid Lindgrens värld. Det trodde ni inte va?! Ni som vet hur det gick förra året vet också att vi sa aldrig mer... Nu ska vi testa i alla fall så håll tummarna. Alltså första stopp, Vimmerby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar