lördag 12 juli 2014

Loppis och Friendspremiär


Packning, strykning och förberedelser - inför loppis

Planen för helgen var att försöka bli av med alla saker som vi samlat ihop från förrådet och som måste rensas innan vår resa. Det var mycket urvuxna barnkläder och även vuxenkläder som packades in i bilen. Vi åkte till Solvallas Bakluckeloppis och vilket väder vi fick. Solen sken hela tiden och nästan att det var för bra väder... Femåringen var väldigt exalterad över att vi skulle sälja grejer och "få" pengar. Det var det första han sa när han steg upp på morgonen, - När ska vi åka och sälja?!


På plats - Solvalla bakluckeloppis

1200 kr fick vi in så det är inte fy skam till semesterkassan! Det som blev över åkte vi till Myrorna med så då har vi också gjort dagens goda gärning. Känns skönt att bli av med fem flyttkartonger nere i förrådet så att vi kan packa ner alla våra andra saker. En del större grejer är redan sålda på blocket och bästa försäljningen var vår syskonvagn Brio som vi köpte för 500 kr för ett år sedan på blocket och nu sålde vidare för det dubbla. Bra affär!:)


Premiärbesök på Friends Arena. AIK-Kalmar bjöd på underhållningen.

Efter loppisen så cyklade vi ner till Friends för att kolla lite fotboll. Har ju inte varit där en enda gång tidigare så det var på tiden med tanke på hur nära vi bor. 70 minuter klarade vi av att se på matchen (det var ungefär så länge dricka och popcorn räckte) innan grabbarna lessnade. Det var en ganska bra match och vi var ganska slut efter loppisen så det räckte. Cyklade hem för grillning och ett glas rosé. Barnen lekte med granntjejerna länge, länge. Det är riktigt sommar det!!!


Höjdpunkten var drickat, popcornen och lördagsgodiset.


Mäktig arena.


Skönt när man har cykelavstånd till Friends. Arenastaden som växer fram kommer bli galet häftigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar