lördag 5 juli 2014

Äntligen sommar


Hopp i poolen

Oj vad vi har längtat! Äntligen kom sommarvärmen. Den där härliga värmen som värmer även när man är i skuggan och som gör att man kan sitta ute länge, länge på kvällen och bara njuta. Igår hämtade jag grabbarna i Linköping så nu är vi fulltaliga igen. Egentligen skulle jag mött upp grabbarna tillsammans med mormor och morfar för en liten sightseeing i Gamla Linköping men efter att de två sista milen i bil tog en timme att köra så var jag ganska försenad. Det blev istället middag tillsammans på ett utav de sämsta thaiställen vi någonting testat innan vi packade om och grabbarna följde med mig tillbaka. Dom verkar ha haft en toppenvecka hos mormor och morfar med jordgubbsplockning, promenad i svampskogen, badhusbad och annat mys.


Det är gött med sommar

Idag började vi med mys tillsammans i sängen och en långfrukost på uteplatsen. Efter det så tog vi oss iväg på en inte allt för lång utflykt till Skytteholmsparken för lite lek och glasspaus. Vi ville mest vara hemma och umgås så på eftermiddagen blev det bad i poolen och en massa lek. Kvällen avrundades med grillning och sedan en kvällspromenad.


Den lille simmaren

Treåringen testade idag sin vanliga cykel med stödhjul för första gången. Först var det lite svårt med tramporna (efter att bara ha använt springcykel) men efter ett litet tag så fick började han fatta och nu tar det nog inte lång tid innan han kan det riktigt bra. Stolt som en tupp var han i alla fall:)!


Vår lille skriv- och ritkille

Treåringen har hamnat i värsta bilfasen


Maken chillar, läser nya bloggboken och dricker ett glas rosé

Sommar

Läspaus med nya bamsen

Grillkväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar