söndag 8 september 2013

Idrottens dag

Idag var det premiär för Idrottens dag i Hagaparken. Bäddat för fest med andra ord och det var klart av vi skulle dit. Mötte upp delar utav familjen S/N för en heldag med mycket sport, bus och lek. Det var helt klart ett utav de bästa evenemang som vi varit på. Tänkte först att det kanske inte skulle vara så anpassat till mindre barn men alla grabbarna röjde på och kunde testa det mesta. Många idrotter var representerade och grabbarna testade bland annat tennis, ishockey, kast med mycket stor boll, bamsegympa och höjdhopp.

Allt började dock med Prins Daniels lopp. Det var ett 800 meters lopp runt parken för alla barn. Nåväl, egentligen låg väl åldersgränsen född -07 men både Rasmus och Hilding har ju det där med löpning i generna:)... så vi anmälde dom och dom klarade det alldeles galant.

Något uppspelta löpare innan start.

Rasmus sprang hela sträckan vilket var imponerande och pappa hade nog lite svårt att hänga med ibland:). Det var en trött, glad och nöjd grabb som kom i mål och fick sin allra första egna guldmedalj.

På språng.

Prins Daniel var ju också med på ett hörn så klart.

Kyssa guldmedaljen måste man ju när man har gjort sig sååå förtjänt av den.

Det där med skridskor var lite svårt men kul. Särskilt när minsta storlek var 32...

Dom här passar visst mig...

Dags för att hoppa på höjden.

Ikväll vid nattning så frågade jag Rasmus vad som var roligast om han fick välja. Springa, helt klart! Jaha, då var det bara att anmäla till nästa lopp:) kanske blir det topploppet om två veckor men det är ju bara 200 meter och inte gratis... 

Vi längtar redan till nästa år och hoppas verkligen att det här evenemanget blir återkommande!

1 kommentar: