torsdag 1 augusti 2013

Utflykt med dressin

Starten.

Idag gjorde vi en mycket lyckad utflykt till grannbyn. Där hyrde vi dressin och cyklade på det gamla järnvägsspåret ungefär 8 km till ett annat litet samhälle och vände sedan. Cykelturen innehöll så klart en fikapaus vid en sjö och några stopp för att plocka gigantiskt stora smultron utmed vägen.

Hela familjen.

Vi var lite oroliga att grabbarna inte skulle sitta still och att vi inte skulle kunna ta oss hela vägen fram för totalt tog resan ändå ca tre timmar. Det behövde vi inte vara. Dom fullkomligt älskade att susa fram på dressinen och när vi var tillbaka ville Hugo åka mer, mer...

Här kommer dressinerna.

Vädergudarna var också med oss. Perfekt cykelväder med växlande molnighet och lite solglimtar. Inget regn på den här utflykten:). När vi kom hem så beställdes det pizza. En liten besvikelse tyckte i alla fall jag att det var eftersom vårt pizzahak hade bytt ägare (har varit samma under hela min uppväxt) och dessutom glömde dom såsen så vi fick åka tillbaka och hämta. Kvällen avslutades med mycket spring, bus och lek (tjuv och polis). Rasmus kommenterade dagen när han skulle sova med att det hade varit en toppendag!

Smultron på tråd, det är sommar det!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar