torsdag 30 juni 2011

Tillträde - Not...

Idag kom moster Carro hem från sin halvårsvistelse i Indien. Vi fick slänga henne i duschen så fort hon anlände för hon hade inte duschat på en vecka och luktade skunk:)

En liten skunkmössa hade hon med till Hugo också;

Nu har storebrorsan åkt ut med farmor och farfar i båten så all fokus är på lillkillen;

Idag har vi haft tillträde på lägenheten och det borde ju kännas bra och vara något att fira - det är det inte... Efter tillträdet tog vi nycklarna för att kika in i lyan och den var inte inflyttningsklar om man säger så... I köket är det tapet runt hela och så ska det vara en glasskiva över. Glasskivan var inte där vilket innebär att hela köket är ej fungerbart eftersom vi inte vill ha fläckar på tapeten så klart... Inga garderober är ditmonterade så vi har ingenstans att ha våra kläder och det värsta av allt... Nu kommer det... Vattenspridaren var (som tur var) på där ute och det läckte in vatten som bara den från ena fönstret i vardagsrummet som sipprade ner på väggen och in under listen... strålande??? I badrummet stod tvättmaskin och torktumlare mitt på golvet så man knappt kom in. Vi blir så less så man bara vill lägga sig ner och gråta eller slå på något... typ... Ingen säkerhetsdörr är ditsatt så hej tjyvar och banditer det är bara att ta sig in och sno allt vi äger och har, eller??? Listan är "to be continued"...

Tur att vi åker på bröllop imorgon till Härnösand så vi får något annat att tänka på ett tag så får syrran passa lägenheterna:)

Vi passade i alla fall på att nyttja uteplatsen (det enda som går att nyttja) och ta en kopp kaffe i kvällssolen;

Våra nya, fina utemöbler. Hipp hipp hurra!;

Vart är garderoben med skjutdörrar i sovrummet? Inte här i alla fall;

Oanvändbart (men fint) kök utan glasskiva...;

Ja, den här historien lär ju fortsätta och nu blir det jurist nästa. Någon som har ett bra tips på en jurist? Behöver nog inte ens vara duktig för att klara av det här fallet...:)

1 kommentar: