söndag 12 juni 2011

Bröllop i Östersund

I fredags satte vi oss i bilen för att bege oss iväg till sommarens första bröllop. Destinationen var Östersund och brudparet var Hanna och Peter. Vägen mellan Sundsvall och Östersund vet jag faktiskt inte om jag åkt tidigare men det var en väldigt vacker omgivning. Hugo skötte sig exemplariskt och sov mest hela tiden.

Den här bilden tog jag vid en blöjbytespaus:);

Åka bil är inga problem för mig;

När vi kom fram inkvarterade vi oss hos Martin (tack för boendet!) och det var helt sjukt varmt. Vid tio tiden på kvällen stod ute temperaturen fortfarande på 26 grader... Det var skönt med sovmorgon på lördagen och när det inte fanns någon Rasmus som drog igång vid sju så kunde vi sova ända till halv tio. Jesper hann med att vara med och kidnappa en gammal polare som skulle på svensexa och sedan var det bara att göra sig i ordning inför bröllopet.

Hanna och Peter gifte sig utomhus vid Storsjön och det var jätte vackert. Efter vigseln var det skål och frossande av jordgubbar i värmen sedan begav vi oss mot festplatsen.

Oscar var stilig ringbärare när mamma och pappa gifte sig;

Finaste brudparet!;

Vi var också med:) Hugo dock något osynlig...;

Hugo (yngsta deltagaren) hade sjömanskostym dagen till ära;

Festen hölls på Arctura som var ett högt torn där vi satt och åt längst upp med en otrolig utsikt över Östersund. Det serverades Skalddjursbakelse, lammrostbiff och brölllopstårta och maten var riktigt god! Tyvärr är det lite svårt att hålla fokus under middagen och underhållningen när man har en liten bebis som kräver uppmärksamhet, ska ha mat eller blöjbytas så vi missade en del:( Det var en helbra eftermiddag/kväll/natt. Tack Hanna & Peter för att vi fick vara med och fira er stora dag! På något sätt är det ännu mer speciellt att gå på bröllop nu när man själv är gift för man minns hur otroligt roligt det var och tänker att nu får dom uppleva samma sak, en helt egen underbar dag med alla sina vänner samlade. Kan det bli bättre?!

Idag när vi vaknade vankades det brunch hos brudgummens föräldrar. Den brunchen tror jag var en utav de bättre jag ätit! Det serverades croissanter, västerbottensbakelser, pannkakor med hjortronsylt, massor av färsk frukt (mango, ananas, melon...) etc etc och när vi styrde bilen hemåt så gjorde vi det med fullproppade magar.

Hemresan gick bra den också och vi körde på sex timmar och bara något enstaka kort stopp för tankning och matning av Hugo. När vi kom hem stod middagen på bordet (skönt!) och så fick vi prata av oss med barnvakterna (mormor och morfar) innan det var dags för dom att sätta sig i bilen...

Det var tur att Hugo kom lite tidigare så vi kunde vara med på bröllopet!

2 kommentarer:

  1. Man ser ju tydligt att Hugo brås på sin hippiemoster, tur att jag kommer hem snart och kan lära honom lite fler moves. bollywooddans kanske?

    SvaraRadera
  2. Stort tack för att ni kom och var med och firade vår stora dag! Och vilken tur att Hugo kom tidigare så ni fick vara med, han kände väl på sig det :) Vilka fina bilder ni tog. Vi ses i Solna. Kram Fru Blom hehe.

    SvaraRadera