söndag 21 februari 2010

Nu packar vi ihop för att åka till Sri Lanka...

Sista kvällen i Thailand på ett litet tag. Imorgon går flyget upp till Bangkok på morgonen. Sedan har vi hela dagen på flygplatsen för att på kvällen bege oss över till Sri Lanka. Det ska bli kul att hälsa på Diana med familj igen. Hon verkar dock lite nervös över vår vistelse hos dom. Har fått mail där hon undrar vad vi vill äta, dricka och göra:)
...
Glad liten badkille;

...
Igår var vi på två stora köpcentrum här i Krabi. Både jag och Jesper klippte oss för 60 kr var. Det var väl värt varenda öre. Först fick man schamponering och hårmassage i säkert en kvart, sedan klippning och styling av håret (dom var väldigt noggranna). Jesper fick två tvättningar av håret... smutsigt eller:) men lite orättvist... Jag ville bara ta topparna eftersom jag håller på att spara ut och har gjort det rätt länge. Vips så hade håret försvunnit och det blev ganska mycket kortare än väntat... En oväntad grej på salongen var att man betalade olika för om man ville ha en manlig frisör eller en kvinnlig frisör. Det var alltså inte vem som klippte sig som spelade roll utan vem som klippte. Hyffsad diskriminering... gissa åt vilket håll...
...
Vi tog en minibuss till köpcentrumet och frågade när vi hoppade på vad det kostade. 50 bath per person sa han då. Kvinnan som satt bredvid kollade konstigt och det såg ut som att hon blev paff över att vi betalade så mycket. På hemvägen frågade vi inte utan hoppade bara på och försökte kolla vad dom andra betalade när dom steg av. 20 bath per person upptäckte vi var priset och när vi klev av så gav vi chauffören 40 bath. Det såg ut som att han skulle protestera men Jesper vände bara ryggen till och gick. Det funkade...! Men sjukt att man bara för att man är turist ska betala 60 bath mer...
...
Krabi Cozy Hotel, här bor vi nu;

...
Idag har vi bara latat oss vid poolen. Rasmus sov tre timmar på eftermiddagen. Tre timmar!!! Det är galet... han brukar bara sova 30-40 minuter. Skönt dock med en god bok och lite egen tid i solen (Jesper sov inne i AC...:)).
...
Rasmus har nu börjat resa sig upp själv från sittande utan stöd vilket gör att hans tulltande går betydligt mycket bättre i och med att balansen blir bättre. Han springer omkring och drar ganska mycket höger...
...
Ny lekkompis;
...

Vi kan också hälsa att vi längtar inte tillbaka till Sverige när vi ser, hör och läser alla rapporter om snökaoset...:) Den enda is vi ser är den som är i drinken:)

1 kommentar:

  1. Som äkta norrlänning trivs man iofs som fisken i vattnet när det är vitt och krispigt ute. Det är väldigt fint att gå ut och gå men trafiken är ingen höjdare. Det har inte fallit så jättemycket snö men den som har kommit ställer till det och sen verkar ju folk vara helt oförmögna att köra efter väder och förmåga. Skulle dock byta med er vilken dag som helst :)

    Har varit och kollat in vagn idag och konstaterat att Teutonia fun på pricken går in i bagaget men det är inte en uns av plats till övers.

    Kram från oss alla/ fam S

    SvaraRadera