måndag 8 februari 2010

Marknad

Vi har nog världens populäraste unge på det här hotellet just nu:) Igår när vi skulle gå till frukost så tog personalen honom på en gång och sedan fick jag leta efter honom för att han skulle få frukost efter en halvtimme... Han charmar varenda kotte när han vinkar hit och dit. Har också börjat säga hejdå lite nu och då... Idag skulle vi boka en båtutflykt till fyra stycken öar här utanför och då sa tjejen i receptionen lite försiktigt; ni kan ju lämna Rasmus här om ni vill över dagen. Vi frågade om det verkligen var okej och hon sa att hon verkligen ville det, okej sa vi:) Senare på dagen hade hon dock pratat med sin chef som tyckte det var mindre okej och att hon inte skulle kunna göra sitt jobb. Kan ju hålla med på den punkten, tyvärr...:( men hon ville så himla gärna... Funderar lite grann hur det blir att komma tillbaka till Sverige igen. Här är barnen verkligen höjda till skyarna medans man hemma gärna ska gömma dom i en vrå när man går ut...
...



...



...
...
...
...
..
.
Nu har vi hittat den populära frukten som Rasmus har fått sitt smeknamn (Lahmod) efter. Det är nog det vanligaste ordet som vi hör på hotellet just nu:)
...

...



...
.
.
.
.
.
.
.
Idag har vi varit på marknad. Det var mest skit men just matdelen var riktigt kul. Vi provade lite olika saker men vågade oss inte riktigt på dom friterade gräshopporna, larverna och kackerlackorna. Mer alkohol i kroppen behövs för det...
...




























Titta jag kan äta själv:)
...













Här är det bara jag som får plats att leka:) Ju trängre desto bättre...
...













...
Bada är kul!
...












...

4 kommentarer:

  1. Vilket underbart garv han har

    SvaraRadera
  2. GRATTIS RASMUS, vår lilla älskling på ettårsdagen. Ha en riktigt bra födelsedag.
    Morfar o mormor

    SvaraRadera
  3. Stort grattis på födelsedagen lilla Rasmus!!! Ser att det inte verkar gå någon nöd på er. :) Passa på att njuta för här hemma är det grått och trist... Annars är det bara bra här hemma, magen växer så det knakar. Har börjat nedräkning nu, bara 2 ½ vecka kvar på jobbet... Känns både skönt och läskigt på samma gång.

    Stor kraaaam
    // Anna

    SvaraRadera
  4. Vad är det för dag idag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Rasmus födelsedag!

    Stort GRATTIS på födelsedagen!!!! Hoppas ni alla får en jättebra dag.

    Själva har vi nyss hemkommit från en weekend i London där vi har sightseeat och shoppat oss alldeles knäckta. Har även sett fotboll (Spurs-Villa) och jag hävdar nu att Pep ska bli Spurs-fan. J håller inte med men jag har ändå köpt en napp så vi får se om det. Fick smaka på lite varmare väder där borta men här ligger snön fortfarande tjock. Ni ser dock ut att ha det underbart. Er blogg måste vara den bästa reklampelaren för Thailand just nu. :)

    Kram från faddrarna

    SvaraRadera