måndag 18 januari 2010

Packning och åter packning....

Efter många om och men... nu är vi klara... äntligen!!! Det var verkligen en utmaning att få plats med allt och vi har nog lite övervikt (hur många har det redan på ditresan?:)) men vi hoppas kunna dumpa av lite grann i Thailand...
...
Idag hade vi mega flyt. Har kollat blocket varenda dag, sedan vi bestämde oss för att boka resan, efter en Maclaren sulky. Vi hittade ju en som inte var fällbar men sedan dess har det inte funnits något ute. Idag tänkte vi åka och köpa en men dom är ju ganska dyra... Tänkte att jag kollar blocket en gång till för säkerhetsskull och där var den!!! Vagnen vi letat efter hela tiden så det var bara att slå till. En tusenlapp istället för tre stycken var ganska mycket billigare och ganska mycket skönare att hiva upp:)
...
Nu ska vi försöka få oss en liten tupplur innan det är dags att stiga upp. Man är ganska speedad men vi har försökt coola ner oss lite med varsin öl/cider så då kanske vi får sova någon timme innan klockan ringer:) Klockan 11 imorgon hämtar taxin upp oss... mot Arlanda!!! Klockan 13.40 lyfter planet... mot Thailand!!! Vår dröm blir sann:)!!!

3 kommentarer: