fredag 29 januari 2010

Ett dykcert klart, one to go...

Eftersom det inte händer så mycket här, eller det händer en massa men det är mest bada vid poolen, bada vid havet, käka thaimat osv osv, så tänkte vi att bilder talar bättre än ord...
...
Rasmus fickparkerar sin vagn utanför vår bungalow;

...
Ute på en mysig restaurang vid havet. Gissa vem som gillade maten:)? Det ska va ris, och bara ris, annars vill inte Rasmus va med;

...
Glad liten kille på promenad;

,,,
Kvällskörning på stranden. Pappa hinner inte riktigt med i Rasmus tempo;




...
...
...
...
...
...
...
...
...
Källsortering;





...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Besök på Khlong Dao Beach. Hade en softdag mellan dykkurserna med massage och salta bad;






...
...
...
...
...
...
...
...
Ananas-shakande;







...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Kvällsdopp;










...
...
...
...
Rasmus löptränar i trädgården;
...
Nu har Jesper klarat sitt dykcert och kan benämna sig själv som en kunnig open water diver:) Han fick se en leopardhaj på sista dyket men också en vattenorm. Jag hade min första dag idag men det var bara teori så imorgon bär det av till poolen. Jesper har klarat av sin första dag som pappaledig på riktigt idag:)
...
Rasmus springer omkring som bara den och släpper för att springa själv mest hela tiden. Han charmar varenda liten Thailändska/Thailändare genom att vinka och smajla upp sig. Dessutom älskar han att springa efter alla hundar och katter som han ser. Han rusar i väg i en väldans fart men vågar aldrig riktigt ända fram. Ett par som vi träffat här på hotellet undrar om vi har barnvakt hemma som avlastar oss ibland eftersom dom blir trötta bara av att se lilleman springa fram och tillbaka, upp och ner ur poolen, hit och dit:)

1 kommentar:

  1. Det är helt otroligt vad han ser ut att ha växt och han ser ut att trivas som fisken i vattnet. Ni också för den delen. Här är det fredagsmys med plockmat och på spåret.

    Kram L & J

    SvaraRadera