fredag 22 januari 2010

Koh Lanta

Till alla er som undrar; Vi har det underbart:)!
...
Nu har vi lapat sol (läs skugga:)) i två dagar sedan vi kom till denna fantastiska ö! Flygresan gick över förväntan även fast Rasmus bara sov ca tre timmar (Jag och Jesper sov noll timmar...). Det var gott om benutrymme så det var skönt. Efter flyget till Bangkok var det bara att hoppa på nästa till Krabi och då fick vi alla tre sova en timme till. Taxin från Krabi till Koh Lanta tog runt två timmar och när vi kom fram var klockan tolv på dan så då var det bara att ge sig ut i solen.
...
Rasmus älskar vattenmelon. Han äter det i massor till frukost. Här dricker han en vattenmelonshake på stranden;
...
...
Även fast vi var trötta efter obefintlig sömn så gick tidsomställningen bra. Dom här första dagarna har vi bara latat oss på stranden och vid poolen. Rasmus älskar Thailand och Thailändarna. Han älskar också stranden, vattnet och maten. Vågorna är dock lite läskiga;
...
...
Här sitter Jesper och Rasmus i vårt nyutnämnda "hangout". Perfekt så vi slipper slå upp soltältet hela tiden. Dom som jobbar där tar Rasmus ibland och promenerar omkring:)
...
...
Rasmus äter numera samma mat som Thailändska barn dvs rissoppa med kyckling och han älskar det. Bra det eftersom det kommer att vara hans kost i tio veckor:)
...
...
Vårt hotell är toppen! Litet och familjärt precis vid stranden. Bungalowen är helt lagom och vid frukosten blickar vi ut över havet:) Rasmus nya hobby är att köra runt med sin sulky vilket han kan roa sig med ganska länge...
...
...
Soliga hälsningar från oss!!!
...

6 kommentarer:

  1. Vad underbart och mysigt ni verkar ha. Vattenmelon är en hit (Albin har testat på hemmaplan). Kul att läsa om er och se sååå fina bilder. Ha det så bra! Kram Anna & Albin

    SvaraRadera
  2. Åååååh vad underbart det ser ut att vara. Skönt att höra att resan gick bra och tidsomställningen likaså. När man ser bilderna så kan man knappt tro att det är sant, häromdagen var ni här och nu så långt borta från all snö och kyla.
    Kram!!
    EmilTherese

    SvaraRadera
  3. Åh, vad det ser härligt ut! Så trevligt att kunna surfa in här och drömma sig bort en stund. Kram Lina

    SvaraRadera
  4. Nääää, man blir bara lite avundsjuk!! Hoppas altting fortsätter att vara fantastiskt! Kram Sunkan

    SvaraRadera
  5. Vilket paradis! Vi är såå avundsjuka. Stora kramar från Linnea o Mattias

    SvaraRadera
  6. Låter förträffligt! Hoppas ni har tid att läsa böcker (också Rasmus så han inte glömmer det svenska språket) och spela kort också! Gillar bilderna och är Rasmus baddräkter rockar!

    Massa kramar från snön

    SvaraRadera