lördag 24 november 2012

Några favoriter

Har varit lite dåliga på att hälsa på vid vårt "andra hem" Gooddays så idag på förmiddagen passade vi på att svänga förbi där, snacka lite, dricka shakes och låna deras pool (eftersom det inte går att bada i någon utav våra längre...), skönt häng med andra ord:)

Klara, färdiga, gå...

Vi har länge saknat en utav vår favoritrestauranger, Papaya, på Long beach. Varje gång vi har åkt förbi så har vi spanat och spanat men det har varit igenbommat och helt öde. Vi har ätit många luncher och middagar där så det kändes trist när vi tillslut måste inse att dom förmodligen inte kommer att öppna i år. Så, härom dagen åkte vi ner till Khlong Khong (en strand söder ut från Long beach) för att äta på en grekisk restaurang (förövrigt fantastiskt god mat!!!) och då såg vi Papayas skylt in mot stranden. Vilken lycka! Idag tog vi oss dit för lunch och vi blev inte besvikna. Lika bra mat som vanligt och ännu bättre vy ut mot stranden istället för vid vägen. Det blir nog några besök till där:).

Papaya i ny tappning.

3 kommentarer:

  1. för två månader sedan låg man där och gassade och nu sitter man här i kylan och regnet och får nöja sig med att fnissa åt rasmus och hugo som har tagit över min pool.. blir bara Lite avis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man får ju välja sina resemål:) Kalla Kanada eller varma Thailand... Hade varit bättre att fira jul här med oss, eller hur?! Du är saknad!

      Radera
  2. De är verkligen som små fiskar de där två! Vilka smil:)

    SvaraRadera