söndag 18 november 2012

En sista dag i storstan

Efter tre dagars fullt-ös-medvetslös så kände både föräldrar och barn att det var dags för en förmiddag att bara slappa. Vi hängde vid poolen och sedan behövde alla mina grabbarna sova efter lunch. Kom iväg ganska sent på eftermiddagen så det blev ett eftermiddags/kvällspass på stan.

Här är det jul säger Rasmus när vi kommer in i den här gallerian och ja, det kan man säga att det var...

Vi tog oss in till Bukit Bintang som är det centrala shoppingdistriktet med gigantiska shoppingcentrum på rad efter varandra. Kan ibland tycka att det blir tråkigt med bara en massa centrum och inga direkta gator att flankera på men samtidigt förstår jag meningen med centrum i den här hettan. Tillslut, när resan börjar lida mot sitt slut, hittar vi en riktigt bra gata med massor av restauranger. Pavilion är ett megacentrum med alla gigantiskt dyra märken (som man typ inte kan köpa) men bredvid detta ligger en inomhusgata med restauranger från alla världens hörn i tre plan. Vi valde en kinesiskrestaurang (det kinesiska och indiska köket är väldigt stora här i KL) och det var sjukt gott. Inte direkt som en kinarestaurang hemma kan man säga...

Spanar in ljus- och vattenspelen vid KLCC.

Eter maten blev det åter en tur till den stora lekparken för lite häng (drägligare att vara där på kvällen) och grabbarna var grymt nöjda över det valet.

Tornen blev nog till och med lite maffigare på kvällen.

Nu är vi väldigt nöjda med vår resa och vi ser fram emot att komma hem till Lanta igen. Kände direkt av storstadslivet och den shoppinghysteri som kommer med det. Man vill ha det ena och en det andra men man behöver det egentligen inte. På Lanta känner man aldrig riktigt den känslan och det är faktiskt skönt. KL som stad får ett bra betyg och det hade nog varit ännu mer fyllda resväskor om vi hade varit på väg tillbaka till Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar