torsdag 15 november 2012

Jag är biten...

...av KL, Vilken fantastisk stad! Är väldigt imponerad över att allt är så rent och fräscht. Idag började vi  dagen med en riktig brakfrukost. Efter det laddade vi för att åka in till KLCC och Petronas Twin Towers. Vilken tur att vi hade bestämt oss för inomhusaktiviteter på förmiddagen för regnet bara öste ner. KLCC som shoppingcentrum imponerade inte. Här fanns mest stora internationella märken och lyxbutiker. Inte alls i vår plånbokssmak men det var skönt att som omväxling kunna glida runt och kolla på all lyx.

Ett besök i den här butiken var ett måste och enligt Rasmus det bästa på hela dagen.

Hade varit något för dig pappa?!:)

Efter en tur i centrumet så drog vi vidare till Aquaria som ligger i samma byggnad. Ett besök som verkligen kan rekommenderas vare sig man har barn eller inte. Trots att det var sjukt mycket folk så var det en fantastisk upplevelse. För ca 90 sek/vuxen fick vi se alla möjliga undervattensdjur men det maffigaste var när vi fick gå i en lång undervattenstunnel och det simmade stora hajar, sköldpaddor och andra fiskar rakt ovanför och runt oss.

Nära eller vad?!

Spännande!

Klockan blev helt plötsligt mycket så det blev en snabb lunch för att sedan bege oss till parken precis utanför shoppingcentrumet. Vilken syn som mötte våra grabbar! Den största lekplatsen som någonsin skådats där det bara fyllde på med grejer ju längre man gick och på toppen av det fanns det en stor pool som var väldigt uppskattad i värmen.

Svårt att få en uppskattning på bild men sjukt stor var lekparken i alla fall och en väldigt skön vy för föräldrarna att vila ögonen på.

En liten badpaus är alltid uppskattad.

Sena eftermiddagen (som det tillslut hann bli), spenderades i hotellets pool på 9:e våningen (vi bor på 24:e:)). Ganska slut efter en intensiv dag så beslutades det att vi skulle käka på hotellet (har inte sett så många restauranger runt där vi bor just). Först skulle vi bara spana in shoppingcentrumet precis bredvid oss, Putra Mall, och vilken lyckoträff. Mer i vår prisklass med riktiga fynd och har dessutom en sportoutlet som just nu hade rea. Ja, det blev helt plötsligt en del shopping och många par skor. För vad sägs om 140 kr för ett par barnskor, riktiga, adidas?!:). Både jag och maken behövde dessutom nya löpardojjor så det passade perfekt.

Fyndat.

Någon middag på hotellet blev det aldrig då klockan hann bli nio. Istället blev det Mc Donalds (inte så dumt det heller) och sedan stupade grabbarna i säng. Det gör nog vi också snart. Ser redan fram emot morgondagen!

1 kommentar:

  1. Jag vill också till Candylicius!!! Låter som en roliga stad för hela familjen :) Ska bli spännande att höra vad ny tycker om maten (inte bara Donken). kram!

    SvaraRadera