lördag 24 mars 2012

Mys-lördag

Tänk om alla dagar kunde vara så här fantastiskt, mysiga, underbara, härliga med extra mycket allt familjemys!!! Började dagen med att jag och Rasmus cyklade ner till bageriet för att köpa nybakat till frukost. 

Båda bröderna är uppslukade av Teletubbies:)

Efter frukosten packade vi ihop oss allihop och begav oss iväg på cykel till Bamsegympan. På gympan var det hinderbana och ett utav hindren var att man skulle åla under några mattor som låg på bänkar. Hugo såg snabbt hur de äldre barnen gjorde och tyckte det såg kul ut. Han ville prova och var snabbast utav alla:). Eftersom han var så liten kunde han ju krypa istället för åla. Sen ville han bara göra igen och igen och igen.

En riktig cykeldag. Bror 1.

En riktig cykeldag. Bror 2.

Efter gympan åkte vi hem för lite vila. Somnade alla fyra i sängen och vaknade efter 1,5 timme. Vilken helglyx!!! Får passa på medan Rasmus fortfarande sover på dagarna. När vi vaknat packade vi fikakorgen med en massa godsaker och cyklade till Överjärva gård. Hade picknick och kollade in alla djuren. Solen sken och vi njööööt... Var helt överens om att det kommer bli många fler sådana här utflykter nu i vår och sommar.

Fika på Överjärva.

Hugo hade egen fruktlåda.

När vi kom hem gjorde vi älglasange som avnjöts med ett glas rött och till efterrätt egen chokladpudding med en touche av apelsin. Mums! Lördagsfilm med lördagsgodis och familjemys i soffan. Lite dancemoves och bollkastning senare har nu båda grabbarna slocknat. Jag och maken ska fortsätta med ännu ett glas rött och lite Othellospelande. Vilken dag!

Jesper får klappa fåren:)

Lite balansgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar