söndag 18 mars 2012

Ännu en helg

Helgen har som vanligt bjudit på en massa sköna stunder. Jag, Rasmus och Hugo tog helg redan på fredagen. Fick besök av Anna, Elin och Vera. Grabbarna och tjejerna röjde runt hela dagen och det krävs mycket fantasi för att underhålla två stycken små 3-åringar.

Småsyskonen spanade mest in storasyskonen när dom röjde på. Bästa underhållningen!

På kvällen fick jag barnfritt och stack i väg till Söder för lite vindrickande med gamla mammagruppen. Alltid lika skönt med lite tjatter och umgänge där när man inte blir avbruten stup i kvarten:). 

Lördagen bjöd som vanligt på bamsegympa och på kvällen var det revbensspjäll, coleslaw, guacamole och riktigt kladdig kladdkaka som stod på menyn när Lucas, Helena och Clara kom på besök.

Idag har vi äntligen hämtat Jespers födelsedagspresent. Cykeln blir perfekt nu till vår och sommaren, Tipp topp!!! Vi har lyckats sälja vår gamla bil så det är lite sorg här i familjen. En intressent, en köpare, ett avslut och mer pengar än vi hade tänkt = bra jobb:). Känns skönt att slippa den punkten på listan och så lite klirr på kontot så klart.

Söndagsmiddagen bjöd på härlig plommonspäckad karré med äpple, morötter och  gudomligt god sås! En riktig gammelfarmor middag skulle jag säga:) Grymt gott och enkel! Varför gör man inte det oftare?

Akta er för hajarna! En populär lek just nu... Innebär att man måste krypa upp i sängen med alla grejer och akta sig för låtsashajarna i rummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar