måndag 30 januari 2012

Massage

Idag bestämde vi oss för att gå till vårt absoluta favoritställe "Somewhere else". Här tillbringade vi många dagar förra gången vi var här. Direkt när vi kom dit så sa en utav killarna som jobbade där "Jag känner igen er och Rasmus sprang omkring här förra gången ni var här". Grymt! Vi är eller jag kanske snarare ska säga Rasmus är, kändis här på Long Beach. "Somewhere else" är bästa stället för det finns mycket skugga och stora hyddor som man kan krypa upp i. Dessutom är maten väldigt god och väldigt billig. En shake kostar 40 bath vilket är typ 9 kr. 

När jag sedan skulle ta en massage så sa dom samma sak att dom kände igen Rasmus och att han var sig lik:). När jag hade fått massage så sa Rasmus att han också ville ha massage. Visst sa vi, gå och fråga om du får. Vi tänkte att han går väl dit och ligger där i max fem minuter och sedan är det bra. Han låg i 30 minuter helt still och njöt verkligen av massagen, sedan somnade han och sov en timme. Grym barnpassning:)! Vi tyckte lätt att det var värt det och betalade fullpris trots att vi inte behövde och Rasmus sa efteråt att han ville göra om det. Hugo fick sig också en släng av bebismassage:) vilket mest innebar en massa bus med tjejerna.

Rasmus och Hugo får massage.
Nu har Rasmus packat sin väska och dragit iväg för att sova en natt hos farmor och farfar så nu ska vi njuta av att bara ha en bebis att passa:). Blir nog en längre promenad på stranden ikväll när inte små ben ska orka gå... 

Vårt gamla Hang-out "Somewhere else" var sig likt.


1 kommentar:

  1. Å jag kan inte få nog av bilderna!! Fler och någon liten film också kanske...? till oss som drömmer oss bort från kylan;)

    SvaraRadera