söndag 8 januari 2012

Långhelg


Vart ska man börja? Efter tre timmar med en total-trotsande-treåring är både mamma och pappa ganska trötta i huvudet. Stora grabben har skrikit, och då menar jag verkligen skrikit, i ungefär så lång tid då allt har varit fel och ingenting är rätt, han ska bestämma ALLT. Tillslut smällde han igen dörren till sitt rum och när vi kollade in så har han somnat under täcket. Striden om tandborstning orkade vi inte ens ta då... Det var nog värsta utbrottet hittills, puh.

Annars har helgen varit bra, långhelg är väl alltid bra:)!

Trött liten kille har somnat i pappas knä

Födelsedagsfika hos faster Maja. Vem är det som sitter och suktar efter kakorna mån tro? 

Lillgrabben är glad när han också får vara med på kalas!

Världens bästa storebror bjuder världens bästa lillebror på en åktur i leklådan.

Mera kalas då bästisen Adam fyllt 3 år. Finns det hjärterum så finns det stjärterum...

Fiskdamm var spännande!
 Fredagkväll kom moster Carro på besök. Direkt efter kalaset lämnades Hugo av till moster och resterande del av familjen begav sig iväg på middag till familjen Blom. Eftersom Rasmus och Oscar leker så bra tillsammans så var det skönt att ha en Hugo-fri kväll. Då kunde de stora grabbarna leka medan föräldrarna kunde koppla av med god mat och dryck utan att behöva tänka så mycket:). Grabbarna röjde på och Rasmus höll sig vaken ända till halv tolv då vi kom hem. Detta straffade sig ganska mycket dagen efter... En grinig kille fick vi försöka ta hand om på lördagen.

Ser ut som en trött trio?:)
Lördagkväll hade jag och maken återigen bokat in moster som barnvakt. Vi skulle gå och se bio. Bokade biljetter två gånger men glömde hämta ut. Tillslut bokade och betalade vi men när det började närma sig (fanns bara biljetter till sena bion klockan nio) så var vi så trötta så vi kände att vi inte orkade gå. Fick gå till biografen och lösa tillbaka biljetterna. Det var nog första gången det hände (innebär det att man börjar bli gammal och trött). Viljan finns men inte riktigt orken:). Istället blev det lite wii-spelande och det var trevligt det också.

Avslutningsvis, vad passar bäst?

Hugo med mörkt hår?
Hugo med ljust hår?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar