söndag 1 januari 2012

Framsteg och utveckling

Nytt år, nya möjligheter:) Det var länge sedan jag gjorde en statusuppdatering på hur Hugo är som person och vilka framsteg han har gjort. Det börjar närma sig 8 månadersdagen och här kommer lite information. 

Hugo 


- Älskar att bada och plaskar så det stänker över hela badrummet.
- Tycker om när man sjunger och kan uppfatta det mesta som musik. Diggar gärna med när han sitter och lyssnar och blir sur när man slutar sjunga.
- Jollrar och pratar på som bara den.
- Har börjat göra sig förstådd när han vill göra eller ha något, då ser han till att det blir som han vill. Jesper satt och åt ett äpple. Hugo ville ha, gungade fram och tillbaka i knät och visade tydligt att han ville smaka. Fick en bit och när det inte gick tillräckligt snabbt grabbade han tag i Jespers hand och drog den snabbt till sig.
-Har bara en nattamning kvar.
-Avgudar sin storebror som gör honom lugn och är den person som kan få honom att skratta allra mest. Att sitta med på brorsans rum och bygga lego kan vara bland det bästa som finns.
-Är för det mesta en väldigt glad och positiv krabat med nära till skratt.
-Gillar att utforska och upptäcka saker. Stoppar därför det mesta (läs allt) i munnen.
-Sover oroligt på kvällarna men oftast bättre framåt natten då han bara vaknar för mat en gång.
-Har inte riktigt fattat grejen med att ta sig framåt ännu men snurrar runt på golvet i cirklar så att han oftast kommer en bit på väg ändå.
-Älskar att äta små smörgåsbitar och använder pincettgreppet för att ta upp biten men mular sen in biten i munnen med hjälp av hela handen. Hälften hamnar i munnen och hälften på golvet ungefär...

Detta är vår bästa Hugo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar