fredag 13 maj 2011

Namnet officiellt

Nu har lillebror fått ett namn, Hugo! Pappa är väldigt stolt över att Rasmus får det att låta som att han heter Zico (gammal fotbollsspelare tydligen, för er som inte vet:))

Idag har vi varit inne på Kungsholmen för att besöka MVC. Hugo fick göra PKU-testet och väga sig. Han hade gått ner 200 gram sedan födseln vilket är helt normalt och hamnade precis under 3 kg strecket. Hann med ett snabbesök på mammas jobb och sedan käkade vi lunch på Il Forno och åt stans i särklass godaste pizza med gambas och vitlök, mums!

Lillebror vilar tryggt i storebrors famn;

Första badet var så där...;Rasmus busar i gamla mjukliften till vagnen; Bebismys!; Fredagsmys med glass;Första turen i lånade vagnen för att hämta storebror på dagis;Brorsan tog cykeln så klart:);

2 kommentarer:

  1. Jag vill fortfarande ta med mig honom hem. Så himla söt och så mysigt att få hålla i en riktigt bebis. Vi kommer snart igen :)

    SvaraRadera
  2. Hej.Våra segelkompisar Bernbäcks döpte sin pojke till Magnus Hugo. Han kallades för Magnus men vi tyckte att Hugo var ett finare namn så det kallade vi honom. Så valet var perfekt. Vad skall han heta som andra namn?
    Farfar o farmor

    SvaraRadera