söndag 6 mars 2011

Grattis pappa!

Efter första hela jobbveckan sedan nyår så började lördagen mindre bra med en grinig och febrig Rasmus. När ska det ta slut, kände direkt att man blev total deppig... Eftersom det inte var jätte hög feber, 38.5, så bestämde vi ändå oss för att ta en liten tripp till Eriksdalshallen för att kolla SM i pingis. Rasmus var ganska lam och satt mest i knät och klappade händerna när alla andra klappade:)
...
Så här trött kan man vara när man har feber;
...
På kvällen lyxade vi till det med ostfondue;
...
Idag när vi vaknade verkade febern vara borta, skönt!, så vi funderar på om det beror på att några tänder är på g eller nått??? Jag och Rasmus gick upp och gav pappa sovmorgon på sin födelsedag. Sedan gjorde vi frukost på sängen och Rasmus ritade teckningar som vi överraskade med.
......
Kram på födelsedagen pappa! (Rasmus tycker att pappa fyller "tåå" och vad är egentligen skillnaden på två och trettiotvå:));
...
Frukost på sängen smakar alltid bättre!;
...
Rasmus har ju rutin på det här med paketöppning...;
...
...och hjälper gärna pappa!;
...
Efter frukost tänkte vi bege oss ut i det underbara vädret men det ville inte Rasmus som grinade ihop totalt, svårt att ha planer med en bestämd tvååring... Istället blev det mys i sängen tills vi alla tre somnade och vi kom inte ut förrän vid kvart över två. Det var dock helt underbart!!! Solen har lyst och värmer skönt när man står i lä. Nu längtar vi ännu mer till våren och man får riktiga vårkänslor! Vi begav oss ner till Råstasjön för att mata fåglarna.
...
Buskillen;
...
Mata fåglar är kul;
...
Sedan gick vi ut på sjön och Rasmus fick prova att åka skridskor på skorna vilket var väldigt uppskattat;
...
Hej, hej! I bakgrunden syns nya arenabygget;
......
Efter promenaden begav vi oss till faster Maja för fika och sedan blev det en sväng iväg för att köpa en kameraväska, också present... Middagen fick Jesper så klart bestämma och då blev det pizza från Pizzastugan! Jag och Rasmus skulle göra tårta men det hann vi inte med på grund av den sega förmiddagen. Jag tror vi klarar oss:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar