söndag 7 november 2010

Hos mormor och morfar

Hej pappa! Vi har det bra och busar i solen:)
...
Jag och Rasmus är nere i Tranemo för att hälsa på mormor, morfar, mostrar och gammelföräldrar. Vi tog flyget ner och det gick som vanligt galant. Rasmus flörtade med tjejen bredvid som flörtade tillbaka och när vi kom fram var han så trött så han somnade på studs i bilen.
...


Inflamationen i bihållorna verkar ha släppt men istället har det brutit ut en hejdundrans förkylning så det är skönt att ha många barnvakter runt omkring. Dessutom måste jag plugga till licensieringstestet om en och en halv vecka så jag behöver verkligen ha någon som tar hand om lilleman på dagarna. Han misstycker inte:)
...
Höstpromenad med moster Carro;
...
Det är skönt att komma hem till Tranemo. Livet är så mycket enklare när man har barn och bor i hus... Det är lättare att gå ut och man märker att Rasmus trivs mycket bättre även inomhus när han har lite större ytor att röra sig på. Då kan han sitta och leka långa stunder helt för sig själv vilket han har svårare för hemma i lägenheten.
...Textfärg.
Vagn- och dockpromenad;
....
Rasmus tar en morgonslurk i soffan;
...
Att rada upp är kul;
...
Sjunga och spela;
...
Har tagit det mestadels lugnt och haft det skönt men Rasmus har varit och badat i simhallen, bastat och badat bubbelpool. Vi har käka godaste kebabpizzan på Midway. Varit ute och promenerat i solen. Mamma, pappa och Bella har varit ute i skogen och gått den årliga långpromenaden. Då passade jag, Rasmus och moster Carro på att gå en egen långpromenad:)

1 kommentar:

  1. Vad härligt att hänga i Tranemo!! Vad duktig R har blivit på att rada upp saker! hihi;)

    Du får hälsa din familj att nu finns det nya pannband på Musqot;)
    kram kram

    SvaraRadera