tisdag 23 november 2010

9 år tillsammans!

Idag är dagen då jag och min kära man har varit tillsammans i nio år. Jesper konstaterade att det är ungefär en tredjedel av våra liv. Båda slutade tidigt från jobbet så Rasmus överlämnades i Maries och Hildings händer för barnvaktande och kompislek. Vi hade bokat duo behandling massage på Selmas spa Clarion hotell vid halv fyra. Medans den ena fick massage fick det andra ligga och bubbla bubbelbadkar bredvid. Sedan bastade vi och slängde oss i utomhuspoolen på åttonde våningen. Vinden ven och isen låg på trätrallen så man skyndade sig både in och ut från poolen som skulle hålla 29 grader. Sedan var det skönt att krypa in i bastun igen och stort plus att dom hade en gemensam sådan.
....
När vi hade spa:at färdigt så gick vi på den italienska restaurangen Buchetto och käkade både förrätt och varmrätt tills vi rullade fram. Fick faktiskt för första gången någonsin smaka på ett vitt alkoholfritt vin som var gott!
...
När vi kom hem till barnvakterna så verkar det som om dom hade haft det bra, käkat plättar och allt:)! Marie sa att Rasmus varit så lugn... hmmm... jag kollade mig om i lägenheten och det var stök och grejer över allt... såg ut ungefär som när virvelvinden Rasmus brukar dra fram:) Dom verkar i alla fall haft himla kul och stort tack till barnvakterna för strålande jobb!
...
Nu är vi helt möra efter allt bastande så det blir att krypa till kojs tidigt. Vinden tjuter utanför fönstret och det är riktigt ruggigt så det var en perfekt dag för spa!

4 kommentarer:

  1. Grattis till de nio åren tillsammans och hoppas att ni får minst 50 bra år till ihop.
    //Pappa

    SvaraRadera
  2. Grattis på nioårsdagen! Vad härligt det låter med spa och italienska restauranger, nästan så att det skulle vara värt att skaffa sig en karl bara för att få fira årsdagar :)

    SvaraRadera
  3. Åh grattis! Vad härligt ni verkar ha haft det. Kram från oss :) Hanna & Peter

    SvaraRadera
  4. Lille H saknar Rasmus!! De hade såå skoj!
    kram kram M

    SvaraRadera