söndag 21 november 2010

Helgens aktiviteter

I lördags trodde vi att det skulle bli sovmorgon eftersom Rasmus vaknat av väckarklockan hela veckan. Tji fick vi... Istället för att sova vaknade han vid halv sju. Det är dock skönt att vi kan ge honom välling och så sitter han själv och myser framför bolibompa ett tag så att vi kan sova vidare. När vi väl orkade oss upp så blev det lördagsfrukost med nybakade frallor från bageriet, massor av pålägg och annat gott:)
......
Vädret har varit så sjukt gråtrist tråkigt hela helgen så inomhusaktiviteter har varit det enda alternativet. Därför drog vi till Andys lekland i Sickla på eftermiddagen. Det var ett himla stort lekland med överfullt av barn och skyhög ljudvolym. Vi föredrar nog dom mindre leklanden vi varit på hittills... Rasmus busade dock runt och tyckte alla rutschkanor, bollhav och studsmattor var toppen.
...
Mamma och Rasmus testar stora rutschkanan;
...
En liten mindre variant;
...
Efter leklandet så drog vi till familjen Sundqvist i Årsta där vi blev bjudna på en super god kantarellrisotto. Rasmus vill gärna pyssla om Alma och kramas. Han kommer att bli en toppen snäll storebror tror vi!
...
Alma sitter i Rasmus knä och Rasmus passar på att låna Almas öron;
...
Idag ägnades förmiddagen till att göra gammelfarmor Ingrids kroppkakor som är bland det bästa som finns! Synd bara att det är så himla tidskrävande att man typ bara orkar göra det en gång per år...
...
Hemlagade kroppkakor med hemlagad lingonsylt!;
....
På eftermiddagen åkte vi iväg till Hilding för att gå på hans 1-års kalas. Det var full rulle med massor av barn och vuxna. Vi bjöds på en hejdundrandes kak-och tårtbuffé, mums! Alla kakor i miniformat anpassade till barn eller så att vuxna kan smaka alla sorter:)
...
Kakbuffén;
...
Rasmus och Hilding provar en utav Hildings nya leksaker;
..

3 kommentarer:

  1. Mmmm vilken kakbuffé och det ser gott ut med kroppkakor jag får nog göra några till helgen. Kram mamma.

    SvaraRadera
  2. Så kul att ni kom på kalas och supertack för den fina teckningen och presenterna!! Blir kul att Ras kommer och leker med Hilding imorgon!!
    kram kram

    SvaraRadera
  3. Mums!
    Kroppkakor!!! Det ser smaskens ut!
    Nästan lika bra som palt....
    tycker
    farmor
    och skickar en kram till er alla tre....fyra!!

    SvaraRadera