torsdag 1 april 2010

Hemma igen...

Kontrasternas kontrast;


...
Jaha, då sitter man i lägenheten i Solna igen. Rasmus var inte överförtjust över att sitta i bilbarnstol igen eller att ta på sig en tjock overall. När vi landade var det mulet och halvregnigt men i eftermiddag har solen faktiskt tittat fram och det har varit runt nio grader.
...
Det känns konstigt att vara tillbaka och som grädde på moset drog både jag och Jesper på oss en matförgiftning. Måste ha varit flygmaten. Som tur var bröt det inte ut förrän vi kom hem men vi har legat hela förmiddagen. Jag har haft sjukt jobbiga magsmärtor... Välkommen tillbaka till verkligheten...
...
Vi har hunnit storhandla och packa upp lite grann men inte så himla mycket... Rasmus sov nästa sju timmar på planet så det var skönt. Vi har hållit oss uppe sedan vi kom hem så nu är det dags att krypa i säng. I sin egen säng för första gången på tre månader. Det ska bli riktigt skönt!

1 kommentar:

  1. Härligt att höra att ni är hemma igen. Känner nästan inte igen Rasmus med kläderna på:-) Tråkigt att höra att ni har blivit magsjuka! Krya på er!! Kram och värme från Lanta!

    SvaraRadera