torsdag 1 oktober 2009

Stora projekt och tidstjuvar

Rasmus övar sälen;

...
Nu är det mycket på G igen. Ska försöka fixa (håller på att fixa...) en riktig hemsida till mitt kortprojekt och så måste jag göra lite fler kort. Sedan är det dags att börja tänka på julklappar... två och en halv månad kvar:) Och så har jag börjat röja i lägenheten. Igår rensade jag ut Rasmus urväxta kläder och det blev en hel stor svart sopsäck men kläder 0-6 mån. Sjukt... att en så liten krabat kan ha så mycket grejer. Skönt att bli av med det i alla fall och göra plats till lite annan skit:) Nu måste jag bara försöka rensa bort lite tidstjuvar också som tar en massa onödig tid som jag inte har tid men när jag har en massa att göra. Exempelvis glo på TV och surfa på hotmail eller facebook när jag redan har varit inne tjugo gånger på en dag...
...
Småkillarna socialiserar över en lunch:);

...
Nu har det verkligen börjat bli kallare. Imorse var det fyra grader så det var bara att pälsa på sig när man skulle iväg till öppna förskolan för lite sångstund. Men det är ändå väldigt härligt höstväder. Lite kallt och bitigt men soligt, det är så det ska va! Veckan har varit lugn fast hektisk. Hektisk på kvällarna då vi har varit på visningar, handlat, fixat och donat. Lite lugnare på dagarna. Har träffat nya chefen på jobbet som verkar kalas och så har vi badat, varit på Ö.F och i tisdags tog vi bussen till Ulriksdals slott med några i mammagruppen. Åt lunch på slottscafét som var jätte mysigt och sedan promenixade vi hela vägen hem ungefär 1 & 1/2 timme.
...
Kaffelatté på slottscafét, perfekt en kylig höstdag!;

...
Resan hem från Tranemo gick förvånansvärt bra. Jag fasade lite grann eftersom jag skulle åka på eftermiddagen (orkade inte stiga upp tidig och ville inte köra när det var mörkt hela vägen). Lilleman somnade nästan direkt och sov i tre timmar tills jag var tvungen att stanna (typiskt). Han hade väl så mycket nya intryck att smälta... Sedan somnade han om igen och vaknade sista halvtimmen som dock inte blev så kul eftersom han gallskrek hela tiden. Men jag trodde ändå att det skulle blivit värre.
...
Jag, syster och Rasmus poserar:);

2 kommentarer:

  1. Hahaha, vilket hemskt kort! men nu kan jag iaf publicera synliga kommentarer :) Eller??

    SvaraRadera
  2. Jo, men du måste ju skriva ditt namn:)

    SvaraRadera