tisdag 4 augusti 2009

Bröllop nästa...

Johan & Lina 090801;...
...

...
Snart är det dags för bröllop:) Vi var på Johan & Linas bröllop utanför Ö-vik i helgen och gissa vem som lyckades fånga brudbuketten...? Jo, aldeles riktigt... det var så klart jag! och om det stämmer som sägs så borde bröllopsklockorna klämta snart igen:)
...
Nästa bröllopspar?:);
...

......
Bröllopet var hur som helst helt fantastiskt bra ordnat och väldigt personligt utan alla vanliga seder och bruk. Jag och Jesper åkte till Ö-vik redan på fredagen eftersom han var bestman (hade övat lite slipsknutar innan:)). Gänget som var samlat skulle gå och käka på kanske Ö-viks enda restaurang... det var en Italiensk krog och maten var helt okej men servicen fick man ju leta efter uppe i grantopparna (behöver väl inte ha någon sådan när man har ensamrätt...).
...
Vi bodde på Scandic som ligger lite utanför stan och skulle beställa en taxi till restaurangen. Eftersom vi var fem stycken så beställde vi en stor taxi och den skulle komma på tio minuter. När taxin kom så var det en vanlig och inte en stor. Nä, stor taxi fanns inte den var upptagen fick vi veta då. Men vi hade ju beställt en, nä, taxichaffisen skulle åka två gånger vilket alltså skulle bli dubbelt så dyrt för oss... Som tur va så var ju fixar-Jeppe med och det hela slutade med att taxichaffisen fick åka två gånger men vi betalade för en. När vi sedan skulle från restaurangen så beställde vi åter igen en stor taxi. Vi fick då beskedet att de kanske inte skulle få igång den...? men om den inte va där på femton minuter så skulle dom ringa... skulle vi alltså stå ute i femton minuter och vänta...??? och sedan då, om den inte gick igång??? Den kom i alla fall efter tio men det kändes lite risky...
...
På lördagen var det styling av brudparet på förmiddagen och regnet öste fullkomligt ner. När det var dags för fotografering så sprack det dock upp och solen lyste. Sedan begav vi oss till Studsviken där vigselceremonin skulle hållas och vi slapp regn resten av dagen. Efter det var det fest hela natten lång. Vissa höll på till klockan sju på morgonen...ni kan ju gissa vem...det var inte jag.
...
Charmtroll;
..,.l

...
På söndag var det brunch och sedan hemfärd. Det blev en pizza på Robertos (bästa pizzerian i Umeå) när vi kom hem. Lilleman blev glad att se oss och sträckte ut sina små armar mot oss. Man längtar alltid ihjäl sig (och vill va hos honom på en minut) när man sitter i bilen och är på väg hem... men det var bra att han inte var med på bröllopet. Då hade inte vi kunnat njuta fullt ut och han hade förmodligen inte uppskattat det ändå. Var bättre att vara hos farmor och farfar och få en massa uppmärksamhet.
...
Slagen hjälte;
...

2 kommentarer:

  1. Du får ju puscha på Jeppsson lite mer! Jättefin klänning du hade :) KRAM

    SvaraRadera
  2. Jippe - bra fångat! Ser fram emot vedding!

    SvaraRadera