söndag 9 augusti 2009

6 månaders dagen!



Rasmus träffar kompis Moa som är en månad äldre, de verkar fattat tycke:);


Det är helt sjuk (men så klart helt underbart!) att den lilla parveln har varit vår i ett halv år. Idag är den stora dagen som vi firade på Kärsön tillsammans med trevligt sällskap och mycket sol. Var härligt i vattnet och man kunde ligga i ett bra tag. Rasmus var som vanligt en solstråle trots att han kanske totalt sov max en halvtimme på hela dagen.

Bad vid Kärsön;


Veckan som gått har vi spenderat i Umeå med att träffa kompisar samt att ligga vid Simphamn med sol och bad. Det har varit helt otroligt skönt väder. Men varmast var det nog igår när vi började vår resa hem till Solna igen. Det mättes upp till hela 29 grader i Gävle... Startade vår resa vid halv sex på morgonen. Vid tio stannade vi på Ångersjöns rastplats (utsedd till Sveriges vackrast vid flera tillfällen). Där hade vi frukostbreak som också blev till lunchbreak. Solen stekte på och vi passade på att vila några timmar vid sjön. Sedan fortsatte vi till Gävle för middagsbreak på en trevlig uteservering (dock dålig mat). Rasmus sov nästan hela tiden. Först vid Uppsala blev han lite grinig (inte så konstigt efter en så lång resa). Så det hela gick riktigt bra och vi kom hem till vår underbart varma lägenhet vid halv sju på kvällen. Då uppmättes en temperatur av 28 grader inomhus...

Rasmus & pappa myser efter bad vid rastplatsen;


Under veckan har vi också hunnit med att införskaffa en ny bilbarnstol vilket nu innebär att det inte går att sitta i passagerarsätet fram (trots att stolen är monterad bak...) Kanske också måste köpa en ny bil...:)

Gungeligung, det var riktigt kul;

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar