måndag 4 maj 2009

Valborg och 1:a maj helg

...
Efter en kanon helg så trodde man att sommaren kanske hade kommit för att stanna men ack så fel man hade. Idag är det måndag och gråmulet. Har regnat i natt och det var faktiskt ganska skönt med sådär härligt frisk luft som det blir efter regn när vi var ute och gick i förmiddags. Lill-pajken sov ända till nio i morses så sen blev det stressigt värre när vi vaknade av väckarklockan. Japp, det är faktiskt sant... vi blev väckta... fick slänga på sig kläder för att hinna ner till frissan kl tio. Tänk att det alltid är så skönt att klippa av någon centimeter av håret. Nu är man alltså nyfrisserad... Rasmus trivdes bra bland alla hårfönar (dom låter ju lagomt mycket:)) och låg mest i sin vagn och gurglade.
...
...
Långhelgen började med en toppen middag och spel hos Linnea på torsdagskvällen. På fredagen packade vi vagnen full och begav oss till Hagaparken för lite mys i solen. Fick prova Rasmus nya soltält som passade perfekt för ändamålet. Kvällen ägnades åt kortspel hos Johan & Lina. Mina ögon kändes som klumpar på kvällen men jag var inte trött vilket var en konstig känsla. Det där har bara eskalerat under helgen. Först trodde jag att jag bränt mig efter som jag blev röd vid ögonen och de svullnade upp. Men jag har ju solbrillor hela tiden. Sen kom jag på att det kanske är sminket som har gjort det men imorses började jag tvivla igen och tror det är solen eftersom en del hud börjar lossna. Hur som helst så ser det ut som att jag är mega trött och har gråtit mängder. Ingen jätte rolig kombination med andra ord. Jesper tycker att det ser ut som när jag har haft magsjuka och spytt... Vågar jag överhuvudtaget gå ut...???
...
...
I lördags kom mor & far upp. Vi spenderade ännu en heldag i Hagaparken med picknick och sol. Mysigt värre! På kvällen var dom barnvakt så att jag och Jesper kunde gå och se "Män som hatar kvinnor" på bio. Den var bra men det är ju lite tråkigt när man vet vad som händer:) På söndagen var det inte så soligt men ändå varmt så jag, Jesper och Rasmus gick en långpromenad ner mot Pampas Marina. Hade med oss kaffe, köpte glass och satt på klipporna och njöt av utsikten.
...
...
Vår helg har med andra ord varit toppen!
...
...
Rasmus var ganska grinig förra veckan men har nu kommit in i en gladare period. Han har även börjat fatta att han har händer och suger ständigt på dom. Sätter man honom vid bordet och lägger någonting framför så vill han försöka ta föremålet. Det är kul när det händer saker och efter regn kommer solsken som man brukar säga:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar