söndag 31 maj 2009

Brännbollshelg i Umeå

I helgen har vi varit i Umeå för den traditionsenliga brännbollsyran men först var det dags att hämta ut lillemans första pass. Gäller i fem år vilket är helt sjukt...
...
...
Vi flög upp i torsdags vilket var Rasmus premiär flygning. Allt gick bra och han var hur nöjd som helst. Fick sin andra skrattattack på flyget och har varit helt underbart snäll hela helgen. Extra plus till flygvärdinnan som var jätte gullig och sa att om någon gnällde ifall han skrek så skulle vi säga till henne så skulle hon nita personen i fråga:)

...
Fredagen spenderade jag och Rasmus på stan med Magda. Som vanligt lika många skratt när man träffar henne:) Hon blev nog dessutom lite kär i Rasmus trots att hon inte tycker om barn... Det ska bli super när hon flyttar ner till Stockholm i höst. På kvällen var det dags för Jespers lag "På bana 1" att träda in på brännbollsarenan. De vann sitt gruppspel ganska enkelt men det var kallt och blåsigt på ängarna.
...

Dessto bättre var det när vi vaknade på lördagen och solen strålade. Det var nog runt 30 grader som utlovat. Helt sjukt med tanke på att det är Umeå och brännbollshelg. Vi packade fika korg och begav oss till ängarna för en heldag. Tyvärr åkte Jespers lag ut redan i åttondel så det var ju mindre roligt men vi parkerade Rasmus tält och njöt i solen (skuggan) ändå:)
...
...
...
...
På kvällen var det fest och farmor och farfar skulle vara barnvakt. Rasmus hade nog bara sovit 45 min på hela dagen eftersom han är så nyfiken när det är en massa folk så han var lättskött. Somnade redan vid halv sju innan vi gått.
...

Söndagen var slappar dag i solen med promenad också fick Rasmus träffa sin gammelmormor med pojkvän.
...
Skönt att ligga utan blöja, här med farfar;
...
...
Matdags uti de gröna med farmor;
...
...
Första utomhusbadet;
...

Gammelmormor med sambo;



3 kommentarer: