måndag 24 september 2012

Slut på ledigheten

Rasmus utanför Lilla Svenska Skolan sin första skoldag på Koh Lanta.

Oj vilken exalterad grabb vi hade hemma imorse:). Första dagen på förskolan hägrade och det är förstås väldigt spännande. En speedad Rasmus packade snabbt sin ryggsäck och hade inga problem med att ta på både solskydd och myggmedel. Det enda som är synd är att det skulle börjat en annan kille denna vecka men de har skjutit på sin vistelse med två veckor så han blir själv med mormor under dessa veckor... Jag tror ändå att det blir bra och skönt med lite grejer att göra på dagarna. Både barn och föräldrar är med på morgonsamlingen på måndagar och då fick vi sjunga den Thailändska nationalsången. Ganska svår:) men innan vi åker hem kanske den sitter som den ska... Är ni nyfikna på att se vad Rasmus gör på veckorna i förskolan? Då kan ni gärna gå in på skolans hemsida och klicka på veckobrev eller bilder som uppdateras veckovis.

Stolt vespa åkare.

Att Rasmus börjar förskolan innebär också att vi har slut på fem veckors semester och nu börjar allvaret. Nåja plugget har ju redan satt igång men nu börjar projekt "komma i form" det vill säga ordentlig träning. Började dagen med en halvtimmes löpning på stranden. Tjuvstartade faktiskt redan i lördags med löpning och igår kväll spelade vi tennis. Är riktigt sugen på att komma igång. Nu blir det inhandling av gymkort som står på programmet.

Hugo har börjat säga "bye bye" och vinkar glatt till alla han ser och kan säga hej då till. Dessutom säger han "bajs" och tycker det är jättekul. Verkar som om ord på "B" är lätta att lära.

2 kommentarer:

  1. Oj oj vilka stora grabbar! Hoppas att Rasmus och mormor får det bra i skolan och att Hugo kommer i form på allvar nu ... ;)
    Här är det nu väldigt kallt och höstlikt. Brrrr

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att höra att ni har det kallt, då längtar vi inte hem:) Boka en resa i höst och kom hit så blir det varmare.

      Radera