söndag 30 september 2012

Besök på ön

Försöker få lite snygga strandbilder med mina snygga grabbar! = svårt:)

Igår anlände moster Carro till ön. Då blev det brakmiddag på Lanta Seafood med massor av fisk. Första natten inhystes hon hos oss (eller hos Rasmus till hans stora glädje). Nu har Gooddays blivit hennes hem för två veckor framåt och vi är avundsjuka... kan nog hända att det blir en del häng i hennes pool:).

Idag blev det en förmiddag inne för mig och Rasmus. Tråkigt när solen lyste ute men på grund av alla skrikattacker hela morgonen (och många före det) så blev det husarrest. Synd bara att mamma också drabbades av arresten men vi hoppas att allt ont har något gott med sig, att han lärde sig något och att han tänker efter nästa gång... Vet inte vad vi ska göra annars när han får sådana där anfall. Känns som om han måste lära sig att ett visst beteende som inte är okej medför vissa konsekvenser som inte alltid är så roliga...

På eftermiddagen tog vi dock vespan över till mormor och morfar som bjöd på mumsig eftermiddagsfika med fruktsallad och kakor. Efter fikat blev det poolbad i hettan och sedan en ganska tidig middag för oss. Innebar att vi fick tid över till en strandpromenad innan solen gick ner och jag passade på att fota lite grann.

2 kommentarer:

  1. Finaste killarna! Är det original eller har du varit inne och petat i färgerna? Fint oavsett :)

    SvaraRadera
  2. Eftersom jag har fotat i Raw-format så är inte bilden färdig när den är tagen utan man måste själv redigera upp den... Så man kan säga att den är behandlad fast ändå inte eftersom den utan behandling inte hade varit färdig:)

    SvaraRadera